סיפור המגילה נפתח בתיאור המשתה הענק שעשה אחשוורוש. סביר להניח שהיה אוכל טוב ויחד עם זאת בתיאור המשתה
לא מופיעה אפילו מילה אחת שמתייחסת לסוגי האוכל שהיה במשתה. גם בתיאור היין המגילה מספרת לנו שהיין נשפך שם
כמו מים ומסתפקת בזה.
מה כן מתואר בפירוט עד לפרטים הקטנים?
הפאר מסביב. המון פרטים על כל הקישוטים סביב האוכל. אחשוורוש הוציא מהמחסנים את הכלים הכי יפים והגיש בהם את
האוכל והיין.
אז מה תעשה כשאתה מרגיש שהתפריט שלך דל ומשעמם?
כשאתה מתמקד במה אתה יכול לאכול ובמה לא ועל זה בנויה ההנאה שלך מהארוחה, כמעט תמיד אתה תתבאס. כל חג, כל
אירוע משפחתי, כל יציאה למסעדה, עלולים להפוך להיות חוויה קולינרית מאכזבת. אבל אם תשנה את המיקוד שלך מהאוכל
עצמו לעבר ה'קישוטים' מסביב ול'פאר' סביב הארוחה, הסעודה שלך הופכת מסתם סעודה למשתה מלכים.
כאן ההזמנה שלי אליך לנצל את חג הפורים או את ארוחת השבת הקרובה, ולהפוך סתם סעודה למשתה של ממש:
ערוך את השולחן הכי מפואר שתוכל, עם הכלים הכי יפים בבית, עם מפות ומפיות בצבעים שאתה אוהב, עם פרחים, נרות
ועוד כיד הדמיון…
להתחיל להחלים מבפנים..
טלי ראובני- ברדוגו ,
מטפלת בכירה ב NLP מבוסס מיינדפולנס
מומחית בקרוהן קוליטיס ומעי רגיז
לחצ/י כאן כדי להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק "הופכים את הדלקת לדלק"